Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2432982

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och i morgon ska vi alltså möta den spritt språngande Apan, som bara vinner och vinner och till matchen mot oss också plockar in Mazarinen på isen. Bland apsupportrar diskuteras "hög risk" för att Komarov eller Tyrväinen kommer att se till att Mazarinens karriär tar slut i morgon.

Var får de allt ifrån, hur galna kan de bli i obygden, avskurna från kommunikation med den civiliserade världen? Kanske någon form av sektlegend sedan Fläskbergets karriär avslutats sedan han blivit liggande på isen i en match mot Luleå, efter att ha försökt kasta sig på en Luleåspelare men felbedömt allt, illustrerande sin hockeyalzheimer.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja då kommer vi med bästa laget imorgon -2 J-VM spelare 1 junior skadad.(Salomonsson som skulle har varit med i VM) Ja du Sven vinner ni inte imorgon kan ni vara 2 poäng från kvalplats om resultaten går emot er. Och med L Söderström i mål blir det svårt för er med en räddningsprocent 95,36 hållit 0-an i 3 matcher i rad!!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Från sorger till glädje: Luleå Hockeys damlag.

SDHL toppas ju av
1. Luleå 60 p
2. DamPölsan 51 p
3. Damgården 40 p
4. DaMooDoo 38 p
5-9. övriga lag 12 p-21 p

De tre första har spelat 21 matcher, DaMooDoo bara 19 matcher.

Det är alltså de fyra självklara semifinallagen som toppar serien, och Luleå har ju vunnit 3 p i samtliga sina matcher, utom en enda mot DamPölsan. Och i praktiken är det förstås bara Pölsan, DaMooDoo och DamGåren man riskerar tappa pinnar mot.

I kväll tar vi emot DaMooDoo i Delfinen och Luleå kommer med 5 finskor och resten svenskor medan DaMooDoo mönstrar 7 kanadensiskor, 1 amerikanska, 1 norska, 1 tjeckiska, kryddat med några svenskor.

Luleå har bara mött DaMooDooismen en gång i år och då låg vi under med 1-0 efter första perioden, men vände sedan till seger med 1-4. Visst borde vi vinna ikväll men säkert är det inte: DaMooDooisterna är helt klart ett lag vi kan riskera tappa pinnar till. Matchen i matchen står förstås mellan Luleås finskor och DaMooDoos kanadickskor.

Har inget speciellt emot spelare från Kanada och troligen kommer detta KanaDaMooDoo inte att - som sina manliga motsvarigheter - att ställa till med en gangbang mot ensamma kvinnor. I alla fall inte under pågående match i Delfinen, tack-och-lov. Och skulle så ske har väl kanadensiska isfiaskoförbundet ett hemligt konto med hundratals miljoner för att betala skadestånd genom hyschhyschpengar.
Kommentera