Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433192

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nedslag i allsvenskan: MooDoo kvitterar till 2-2 borta mot Östersund i inledningen av tredje perioden men Östersund replikerar och har nu 3-2.

I Fjollbollen har vi paus inför tredje och det är tomt 0-0 i målprotokollet. Men inte i utvisningsprotokollet där zebrorna delade ut 24 utvisningsminuter i första perioden och 64 minuter i andra perioden. Bryter ned det finner vi att efter 3,5 min av första blev det 11 2-minuters för roughing så det lär ha varit ett riktigt rallarslagsmål där. I slutet av andra perioden gav zebrorna 5+match för slagsmål på en spelare från vardera laget.