116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2433256

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kollade in inledningen av matchen Gnaget-Styvben och första minuterna bestod av ett hela tiden ökande brutalt spel med tacklingar, crosscheckingar och knytnävsslag som zebrorna släpper. Det stora råkurret inleds med att Styvbens målvakt fångat puck och den gnagare som står framför honom tycker att då ska vakten få en crosschecking, och så brakar det loss. Tycker väl att under de 3,5 minut som föregick jätteutvisningskaoset kunde zebrorna mycket väl tagit ett tvåsiffrigt antal utvisningar för tydliga regelbrott också.

Behöver man lägga till att publiken i en fullsatt Fjollboll hurrar och njuter?