Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2435324

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pinaceae: Överens om att vi måste med kraft verka mot att sparkbollens vidriga skit ska hållas borta från hockeyn.

Det är inte helt enkelt ändå, eftersom mycket av det som utvecklats handlar om förstärkningar för att visa när motståndarna bryter mot reglerna och zebrorna hinner inte med samt är inte kompetenta för att ta korrekta utvisningar. Följden blir den att de som utsatts blir tvungen att kasta sig omkull för att zebrorna ska blåsa. När det blir mer teatraliskt som Shinnimin höll på med - men sedan några månader helt lagt av med; känner du inte till det? - och kanske Tyrre signalerade gårdagens match, blir det mer uppmärksammat.

Om då ihåg att det handlar om förstärkningar. En enorm skillnad mot sådant som Fläskberget och andra Apor brukade pyssla med där de kastade sig omkull utan att vara träffade, rent och medvetet överlagt fusk alltså.

Medvetet fusk är jävligt irriterande och vill du hitta sådant i årets SHL får du hitta sådant hos Apan, speciellt hos fuskaren sin-gerli som gjort tekniken "benen försvinner" till sin specialitet och redan fuskat sig till bortåt tiotalet utvisningar under årets säsong varav vi visat upp många av dem här.

Jag kommer att visa upp ett typiskt sin-gerlifusk från igår strax....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

"men sedan några månader helt lagt av med; känner du inte till det?"

Har han gått ut med ett pressmeddelande? För nog håller han på och skämmer ut sig efter slutsignalen igår. Utan diving, men likväl skämmer han ut sig.

Jag accepterar inte ditt argument om att förstärkningar är rätt väg att gå. Men blir road av att du hakat upp dig på AIK så hårt, de som hakade upp sig på Luleå har ju sedan länge bannats från forumet.
Kommentera