Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2435333

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage:

"men sedan några månader helt lagt av med; känner du inte till det?"

Har han gått ut med ett pressmeddelande? För nog håller han på och skämmer ut sig efter slutsignalen igår. Utan diving, men likväl skämmer han ut sig.

Jag accepterar inte ditt argument om att förstärkningar är rätt väg att gå. Men blir road av att du hakat upp dig på AIK så hårt, de som hakade upp sig på Luleå har ju sedan länge bannats från forumet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Pinaceae: Svar på dina funderingar.

1) Ja. Shinnimin har stödd av Bulan och Skuggan gått ut i media och han förklarade att han skulle lägga av med de överdrivna förstärkningarna och det har han gjort. Googla och du ska finna.

2) Jag har INTE sagt att förstärkningar ÄR rätt väg att gå. Men förklarat varför de används och har alltid använts men kan vara vanligare numera eftersom filmbevakning av matcher mer tydligt visat hur mycket zebrorna missar.

3) Hakat upp mig? När det gäller Apan leddes de under ett antal år av en sekt som spred lögner och skit om Luleå men den sekten har numera försvunnit och jag har idag ingen anledning skriva speciell skit om Apan. Men det finns ett undantag. Så länge de har Fläskberget EriKsson som kapten och denne offentligt erkände att han fuskade var det illa och anledning att bevaka honom. Han är numera borta, tack-och-lov, men enstaka några apor som spelade med honom har fortsatt fusket och sin-gerli är den som gör det oftast. Numera ser jag väsentligen positivt på Apan, men det medvetna fusket äcklar mig.
Kommentera