Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2435375

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Så kunde det ha varit men så var det inte och det ser du på bildsekvenserna om du bedömer dem seriöst. Men jag förstår att det är svårt att försvara att ditt lag har en spelare som medvetet fuskar. En följd av att sekten i sju år valde att ha en lagkapten som offentligt erkände att han fuskade. Det sätter sina spår.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Se framåt och kom med idéer hur ni ska förbättra ert läge istället. Ingen här inne förstår vad du skriver om vad som hände förr I tiden, vem körde full, vem fuskade, vem trakaserade spelarfrun, vem skrek rasistiska tillmälen o.s.v. Nu handlar det om att vinna SM GULD i vår.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det alltid motståndarlaget som gör fel men Det måste ju vara gränser på det med! Du har inte kommenterat Olli Nikupeteri fula tackling på Frans Haara med en match avstängning.Nä Sven hade vi inte fuskat så hade vi inte legat i toppen då hade legat där ni ligger ni fuskar ju inte eller....? Nä jag slutar där! Ja Sven jag får önska dej ett Gott nytt år hoppas att går bättre för er 2023 för det kan ju inte gå sämre för då blir det ju kvalspel.
Kommentera