Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2435601

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Småkronorna blev tydligen avslöjade och överkörda av lillkanada i natt. Och nu väntar Smålejonen i slutspel.

Jaja, denna upplaga av Småkronor saknar ju Luleåvakt för spaden och det kan ju aldrig gå. Om några år får Lulelove ta småkronornas spade och har vi dugliga utespelare också då kanske vi når gludet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så avslutade vi alltså 2022 med att lyckas hålla 2-2 mot Apan, bara för att sedan torska i straffläggning. Och precis på samma sätt har det gått mot Apan tre gånger i rad inom ett par månader.

Jag såg ju bara delvis matchen knepigt nog och det är svårt då att ha en övergripande bild av det hela. Men från Luleåhorisont är jag överraskad och nöjd med att våra spelare tycks ha skärpt till sig och gjort vad som krävdes. Inkluderande att Tyrre och Komarov gick i bräschen genom att utmana och störa aporne fysiskt och dessutom med en massa tugg också, tror jag. Intressant att se att det lyckades och att t ex Granberg tappade stilen helt och smällde till Tyrre i ansiktet med följd att han fick matchstraff.

Ja, vi i Luleå befinner ju oss i någon sorts limbo nu. Har under slutet av 2022 tappat allt mer och det har inte känts som att laget lyckats få ihop spelet hela matcher. I det läget härligt att se skärpningen när vi mötte Apan och dessutom att Kempe såg allt bättre ut.

Jag tror att Luleå kommer att få till det nu och bli ett klart bättre lag under våren. Och det är naturligtvis hög tid för det, när vi i skrivande stund tangerar streck- och kvallagen. Nej, vi kommer nog att lyfta. Det här ordnar sig:-)
Kommentera