Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2437341

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Anders Klang: Du också! Ja, jag tror att var jag än ser Luleåsupportrar uttala sig om #44 så handlar det om beröm. Jag inser att jag alltså måste ha fel. Iofs har jag inte sagt något om hans offensiva kvalitéer - där han blivit bättre - men att han gör sådana dumma beslut och misstag i försvaret som leder till baklängesmål.

Men eftersom alla ser annat än jag får jag byta filter och inse att #44 är bra.

Eller ska jag jämföra med....

Billions of flies can't be wrong - eat shit!" ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Rödin fälld för filmning av DIFiplinnämnden, får böta 5000:-.

Inte såöverraskande. Finns ju en lång rad sekvenser på nätet där Rödin filmar. Som regel handlar det om att han blir regelvidrigt angripen av motståndarklubba och då väljer att ramla för att få med sig en utvisning. Men han ramlar sent och tydligt och visst är det filmning. Och han är rätt dålig på det, usel skådespelare jämförelsevis.

Jämför man med en sådan som Apan swin-gerli så är denne mycket "skickligare" och det är därför äckligare att se Apans medvetna rena fusk. Då handlar det inte om att han blivit regelvidrigt angripen utan att han själv åstadkommit en situation där hans "ben försvinner". USCH!

Skillnaden är alltså den att Rödin blir regelvidrigt angripen och då kör han en filmning på gränsen till förstärkning. Medan apan swin-gerli inte alls blivit angripen överhuvudtaget utan i förväg medvetet beslutat att "nu kör jag nära en motståndare och kör specialaren benen försvinner" i syfte att fuska. liksom hans läromästare Fläskberget körde.

Är personligen inte så upphetsad över Rödins filmningar vilket jag mer sorterar under rubriken Skickliga spelare blir regelvidrigt behandlade utan att zebrorna reagerar" medan rubriken för apans finurligheter blir kortare: FUSK!

Intressant att skumma igenom det pölserliga planket där okunskapen subjektivt stormar i frågan och det lyfts att "Shinnimins filmning på Rödin var värre" trots att det då inte var någon filmning alls.
Kommentera