Luleå HF

116506 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2439115

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Noterar vi att Timret på sin officiella twitter, efter andra perioden la ut nedanstående. Varpå Luleå på sin motsvarande, svarade med nedre bilden.

Nu har timret raderat sitt inlägg, men Luleå har kvar sitt.

Lite småkul.

Komarovs uppgift är bland annat att få motståndarna ur balans och det tycks han ha lyckats bra med under matchen. Vi blir inte ledsna för det;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Kollade in den officiella tabellen, som är missvisande eftersom den blandar lag som Pölsan, Läjkers och Fiskrenset som spelat 32 matcher, med Öret som spelat 30 och övriga 31.

Men när det gäller mittengeggan med fem lag på platserna 7-11 har samtliga spelat 31 matcher. Men det är ganska jämnt mellan lagen som samsas inom tre pinnar bara.

Luleå ligger i detta nu sist i geggan på plats 11, men var god observera att skulle vi vunnit mot Trottoarkanten i tisdags hade vi nu legat på plats 7, medan nuvarande sjuor Trottoarkanten skulle ha tagit vår plats som elvor.

Helt klart att det blir avgörande att följa geggans lag framöver. Av dessa kan vi nog räkna med att Röglet är på väg uppåt och kommer att nå toppsex snart. Trottoaren har haft lite bekymmer, även om de spöade oss. Oskars och Ingen har varit ganska stabila. Och så har vi Luleå, som behöver bättras nu framöver. För att undvika att dras in i kvalspökets desperation samt hellre börja klättringen uppåt.

I övermorgon kör vi tredje matchen på vår roadtrip, i Scandal-i-Analium mot Fiskrenset. Och tre dagar senare blir det Fiskrenset borta igen, men då blir det väl i Fiskrensarborg och då gäller det perioderna 1-3/6 i vår CHL-semifinal.
Kommentera