Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2439650

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och medan all annan hockey pågår vet vi att det som väntar på riktigt är följande rysliga serie med fem svåra matcher för Luleå på elva dagar:

• lördag Fiskrenset-Luleå i Scandal-i-Analium SHL
• tisdag Fiskrenset-Luleå i Fiskrensarborg CHL-semifinal
• torsdag Luleå-Warulfven i Delfinen SHL
• lördag Luleå-Läjkers i Delfinen SHL
• tisdag Luleå-Fiskrenset i Delfinen CHL-semifinal

Ajaj, vilka rysare. Går det åt helvete under dessa elva dagar får vi en tuff fortsättning på säsongen och då bara i SHL. Och allvarligt talat: svårt att tro annat än att det kommer att gå just åt helvete.

Att slå Läjkers känns ju som den svåraste uppgift man kan tänka sig för Luleå. Och att vi skulle slå Warulfven för tredje gången detta SHL måste bedömas omöjligt. Och så Fiskrenset tre gånger på elva dagar inklusive två av matcherna borta där klockor glappar och zebror blundar när huvudjägarna går på jakt? Nej det går förmodligen också det illa för oss.

Mycket tuffa elva dagar väntar. Och Luleå känns inte alls beredda för det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Lite Allsvenska som rullar på idag. MooDoo skärpte till sig efter det att Östersund satt P för MooDooismens långa rad för vinster och spöade idag just Östersund med 5-3.

Ett annat lag att följa är Styvben Starkes mannar. Den otroligt kunnige självutnämnde experten Vennerslö hade ju förklarat för oss andra okunniga att Nu Kommer Garpen-effekten!

Som alla vet är ju Vennerbjörks enda åsikt numera att Avgå Alla Tränare eller ännu hellre Sparka Tränarna! Och därefter kommer alltid, fortfarande enligt Vennergrus, Nytränar-effekten, halleluja!

Garpen har ju ingen som helst erfarenhet sommhuvudtränare för ett klubblag. Däremot har han varit ass här och där samt förbundskapten med huvudsakliga resultat att vara sämst någonsin på de poster han har. Men sådana små detaljer saknar betydelse, enligt Vennervall, med hänvisning till De Riktigt Betydelsefulla erfarenheterna: Garpen har spelat några säsonger för Styvben!

Nå, hur har det gått då?

• Djurgårdens IF - Kristianstads IK 1-2 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - AIK 5-2 vinst
• AIK - Djurgårdens IF 2-1 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - Västerås IK 2-4 FÖRLUST
• IF Björklöven - Djurgårdens IF 7-3 FÖRLUST

Styvben vann ju ena matchen i Fjollbollen och efter det exploderade lokaltidningarna i Fjollträsk, typ Aftontrasan och Sexpressen, och öste på med artiklar som förklarade att här fick man för första gången se riktig hockey i Sverige och SHL behöver Styvben.

Men för övrigt har det varit tyst...

Men det gör ingenting. Vi kan ju alla tydligt se att Vennergrop förstås hade helt rätt: Garpeneffekten slår till!
Kommentera