Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2439820

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Lite Allsvenska som rullar på idag. MooDoo skärpte till sig efter det att Östersund satt P för MooDooismens långa rad för vinster och spöade idag just Östersund med 5-3.

Ett annat lag att följa är Styvben Starkes mannar. Den otroligt kunnige självutnämnde experten Vennerslö hade ju förklarat för oss andra okunniga att Nu Kommer Garpen-effekten!

Som alla vet är ju Vennerbjörks enda åsikt numera att Avgå Alla Tränare eller ännu hellre Sparka Tränarna! Och därefter kommer alltid, fortfarande enligt Vennergrus, Nytränar-effekten, halleluja!

Garpen har ju ingen som helst erfarenhet sommhuvudtränare för ett klubblag. Däremot har han varit ass här och där samt förbundskapten med huvudsakliga resultat att vara sämst någonsin på de poster han har. Men sådana små detaljer saknar betydelse, enligt Vennervall, med hänvisning till De Riktigt Betydelsefulla erfarenheterna: Garpen har spelat några säsonger för Styvben!

Nå, hur har det gått då?

• Djurgårdens IF - Kristianstads IK 1-2 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - AIK 5-2 vinst
• AIK - Djurgårdens IF 2-1 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - Västerås IK 2-4 FÖRLUST
• IF Björklöven - Djurgårdens IF 7-3 FÖRLUST

Styvben vann ju ena matchen i Fjollbollen och efter det exploderade lokaltidningarna i Fjollträsk, typ Aftontrasan och Sexpressen, och öste på med artiklar som förklarade att här fick man för första gången se riktig hockey i Sverige och SHL behöver Styvben.

Men för övrigt har det varit tyst...

Men det gör ingenting. Vi kan ju alla tydligt se att Vennergrop förstås hade helt rätt: Garpeneffekten slår till!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Mats Vennersand, den självutnämnde "experten" på hockey i Aftontrasan kan man definitivt lita på. Säger Vennerbarr att det kommer att bli på ett visst sätt kan man med 100% lita på att man vet hur det kommer att gå.

Tvärtom.

Han startade på bred front våren 1995 då han förklarade att serieettans kvartsfinaler mot Hovet som knappt nått slutspel, skulle bli rena skrattmatcher. Styvben kunde lira med en skridsko och bindel för ögonen och skulle ändå utklassa Hovet. Hur det gick? Hovet tog SM-glud, naturligtvis.

Och sedan har det bara fortsatt med Vennerrots profetior. Vi har sett det hur många gånger som helst och nu ser vi det igen.

Den 16 december förklarar Wennerblom sedan Styvben vunnit en match att det är "Dags att prata om ’Garpeneffekten".

Och hur har det gått för Styvben i matcherna efter Vennerrings påstående:

• Djurgårdens IF - Kristianstads IK 1-2 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - AIK 5-2 vinst
• AIK - Djurgårdens IF 2-1 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - Västerås IK 2-4 FÖRLUST
• IF Björklöven - Djurgårdens IF 7-3 FÖRLUST
• Djurgårdens IF - Mora IK 4-5 FÖRLUST

Bara att återigen konstatera. När Vennerblad kommer med sitt expertutlåtande vet man hur det kommer att gå. Helt säkert.

Tvärtom.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Såg en gammal rulle på fyran nyss och det slog mig, när den magiska repliken kommer i slutet, att ungefär så vill jag det ska låta på kvällen den 17 januari, när det fleråriga slickandet av fiskrensares fotsulor i Champions får sitt slut. Det blir då med andra ord, men innebörden är densamma.

Standby … Liberty 2–4 is changing call signs. Liberty 2–4 is now Air Force One.
Kommentera