Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2439952

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Såg en gammal rulle på fyran nyss och det slog mig, när den magiska repliken kommer i slutet, att ungefär så vill jag det ska låta på kvällen den 17 januari, när det fleråriga slickandet av fiskrensares fotsulor i Champions får sitt slut. Det blir då med andra ord, men innebörden är densamma.

Standby … Liberty 2–4 is changing call signs. Liberty 2–4 is now Air Force One.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Första perioden spelad i Scandal-i-Analium. Intensiv match med bra fart från båda lagen och om något har Luleå varit starkare. Men båda lagen - som alltid - starka att neutralisera varandra. Enligt Swehockey 1-4 i skott, låter nästan som ett rekord.

Kommentatorerna vid is och i studio imponerade av lagen, men det beror väl på att travexperten från Västerbotten hållit käften- han hade ju velat förklara "tråkig match, inga mål,...*gäspa* ...Zzzzzzzz....".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag är uppe och Bulan fortsätter med samma spelare och uppställning som tidigare under denna roadtrip. D.v.s. inga har skadats eller blivit krassliga, och Rasken saknas fortsatt.

Vi får Mikael Nord och Mattias Enroth som zebror. Dessa båda tillhör ju de som delat ut flest utvisningsminuter per match - 20-24 minuter per match i snitt - och vi har inte glömt hur Nord i semifinalen senast satsade på att få bort och avstängd Pontus, när Lasch gnydde då hans visir nuddats, medan fiskrensarna hade frikort på fula påhopp på Luleåspelare. Nu har visserligen fiskrenarna sämre såväl PP som BP satsestetiskt jämfört med Luleå, men det hjälper ju föga om publikum i Skada-i-Analium får besluta om Nords visslingar (rookien En Roth lär ju låta Nord bestämma).

Känslig match idag. Fiskrenset har vunnit de två tidigare mötena med 2-1 respektive 0-1 och har på senare tid gått hyggligt och skuggar i serietoppen, medan Luleå legat i formgrop och tillhört bottenlagen resultatmässigt på senare tid. Och dessutom blir detta ett förspel till CHL-semifinalens två matcher närmaste tisdag-tisdag då vi förutom äran spelar om 1,65 miljoner till vinnaren inklusive chans att vinna ytterligare 1,65 miljoner i CHL-final.

Känslig match. Vad ska vi tro? Finns en risk att Fiskrenset slår oss med en hel del mål. Eller så vinner de knappt en målsnål historia som tidigare i höst. Och så - kanske - en mycket liten chans att Luleå överraskande vinner målsnålt.
Kommentera