Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2445099

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hardegård verkar vara klar nu till nästa säsong också: ” I slutet av december kunde vi avslöja att Luleå Hockey och Marcus Hardegård hade långt gångna förhandlingar.

För en stund sedan fick jag veta att den 25-årige backen från Älvsbyn har skrivit på för dem.”

Det innebär att tre nya spelare är klar för näst säsong, Pasic, Lilja och Hardegård.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Det låter som goda nyheter. Visst har vi primärt fokus på att fixa denna säsong och framför allt undvika dras längre ned i tabellen, men nog fan ska vi kunna klara det.

På längre sikt vet vi ju att de flesta av våra spelare inte hade/har kontrakt med oss efter säsongen och det innebär ju ett ansvar med såväl risker som möjligheter att bygga ett lag inför säsongen 2023-2024. Och det känns som en viktig uppgift för Skuggan, Bulan och de övriga och det känns riktigt bra att få rapporter som denna som visar att de jobbar för att lösa det bra och i god tid - vilket denna ansvariga grupp fixat suveränt bra nästan varje år, undantaget det senaste förstås.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Elliot12: Hardegård verkar vara klar nu till nästa säsong också: ? I slutet av december kunde vi avslöja att Luleå Hockey och Marcus Hardegård hade långt gångna förhandlingar.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag garanterar dig att Hardegård knappast kommer att bli en tillgång för Luleå om vi spelar i HA nästa år, OM han överhuvudtaget blir aktuell då...

Just to keep that in mind...
Kommentera