Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2445059

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Och nu fick Zebrakollektivet en chans att kraftigt reducera just Luleås chanser att besegra Frölunda på en jävla skitsak, bara för att det står i 'reglementet' att en spelare inte medvetet får ha kontakt med en domare, annat än om det är ömsesifigt, typ en klapp på axeln, och så var det ju inte i det här specifika fallet. Men nu så domarna sin chans att minimera Luleås chanser att ta sig till final. Och föga förvånande utnyttjade domarna detta till sin spets, och vem är förvånad, det var ju Luleå som drabbades...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Tror i detta fallet dock att det inte är en del i en anti-Luleåkampanj bland rättskipare utan att bedömningen och beslutet skulle varit detsamma oavsett vilken spelare och vilket lag det handlat om. Komarov gick över en gräns han inte borde.

Men jävligt olyckligt att det innebär att han inte får spela i CHL-semin på tisdag mot Fiskrenset.

Kan det kosta oss matchen, plats i finalen samt vinst på 1,7 miljoner samt möjlighet ta ytterligare 1,7 miljoner genom att sedan slå Tappara/Zug?

Javisst försvagar det oss, men hur mycket? Förhoppningsvis får det ingen betydelse, vi får se.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hardegård verkar vara klar nu till nästa säsong också: ” I slutet av december kunde vi avslöja att Luleå Hockey och Marcus Hardegård hade långt gångna förhandlingar.

För en stund sedan fick jag veta att den 25-årige backen från Älvsbyn har skrivit på för dem.”

Det innebär att tre nya spelare är klar för näst säsong, Pasic, Lilja och Hardegård.
Kommentera