Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447467

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Saik-Småland: Nja, där får jag korrigera dig. Under de senaste 27 åren d.v.s. fr.o.m. 1996-01-17 till nu har vi 1 glud. Dessutom anser ju alla vettiga bedömare att vi våren 2020 med väldig sannolikhet hade 1 glud till (men slutspelet ställdes in, initierat efter att Tjommen ylat "samhällsansvar" för att rädda Trottoaren kvar i SHL).

Så enligt vettig bedömning 2 glud senaste 27 åren för Luleå, inklusive 3 förlorade finaler.

Såvitt jag kan se är det ju lika många glud som Apan har under samma period eller dessutom under senaste 44 åren för den delen. Fast när det gäller att torska i final har ni säkert fler än vi, men så är ni ju något av mästare i konsten att torska - era torsksiffror från kvalspel är ju överlägsna alla andras.

Frågan om junisar:
I truppen har vi i år haft Marcel Stefancik och Olli Nikupeteri bara, som under säsongen spelat matcher i SHL för Luleå. Vidare skulle vi helt säkert plockat upp jättetalangen Dans Locmelis redan nu, men han planerar åka över Atlanten efter säsongen för College och collegehockey och förbjuds därför att spela match för vårt A-lag av stelbenta regler. Därutöver har vi plockat in ytterligare junisar emellanåt. Men naturligtvis långt ifrån så många vi skulle önskat.

Frågan om målvakter:
Målvakter mitt härteämne? Jodå, det stämmer. Men nu var det inte det saken gällde, utan fakta. Nu har du fått svar och det är dags att du kliver ur målvaktsgarderoben och presenterar hur fantastiskt ni lyckats med målvaktsutbildningen i Apan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt meningslöst för Luleå att utbilda Dans Locmelis när han i slutändan vägrar spela med A-laget. Bättre ge egna produkter chansen i special teams i j20. Finns inget självändamål att gå långt i J20 slutspelet. Nä gör som AIK, släpp upp juniorerna SHL, där är vi bäst i Sverige och det är sen gammalt Sven.
Kommentera