Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447478

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Helt meningslöst för Luleå att utbilda Dans Locmelis när han i slutändan vägrar spela med A-laget. Bättre ge egna produkter chansen i special teams i j20. Finns inget självändamål att gå långt i J20 slutspelet. Nä gör som AIK, släpp upp juniorerna SHL, där är vi bäst i Sverige och det är sen gammalt Sven.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Iceman99: Det var faktiskt precis vad jag tänkte: vägrar han hjälpa den klubb som hjälpt honom utvecklas? Vad ska vi då med honom till?

Tänkte sedan att det var nog inte hans plan när han som 15-åring sökte sig till oss. Kan det vara så att han först nyligen blivit medveten om denna chans och dessutom inte har tron att han kan lyckas rejält med hockeyn utan i stället med college som första steg hoppas kunna gå vidare med en högre civil utbildning?

Kan man skälla på honom för det?

Svårt problem. Första gången det händer oss och det är nog bara att ta det i målet någorlunda snyggt men något att beakta för framtiden. Det fungerar ju inte om vår väg att utveckla junisar utnyttjas för andra ändamål.

Det är en föränderlig värld.

Det pågår en diskussion bland hockeysupportrar i Luleå där man diskuterar en annan sak, som att vi lyft fram en del offensiva juniorstjärnor med utmärkta skott men väl i A-laget uppfattar många det som att de pressas in i att leverera Bulanhockey utan puck i kompletterande linor och får allt sämre speltid om de inte går in och fixar grundspelet. Kanske finns det en poäng i det, kanske vi borde lyckats ha kvar och bättre utvecklat t ex Noel Gunler? Vem vet?
Kommentera