Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447632

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag mot Fiskrenset presenterat och Bulan väljer alltså att fortsätta med att ge spaden till Warden vilket inte var helt oväntat. Backarna som tidigare. Linorna som väntat, d.v.s. Kempe gåt in igen, Komarov avstängd, och Bulan fortsätter att föredra Nikupeteri framför Carl Mattsson i fyran.

Zebrorna heter MiroslavStolc och Mark Lemelin, d.v.s. icke svenska vilket får anses bra då de inte är informerade om att det är ful-Joel som bestämmer i Sverige. Första tre perioderna hade vi ju också icke-svenska zebror, vilka dömde hyggligt rättvist, men körde med oväntat låg tröskel och gav 5 PP för Fiskrenset, 3 för Luleå, men faktiskt satte Fiskrenset inget mål i sina 5 PP, men vi målade i ett av våra 3 PP :-)

Fiskrenset kör med Lars Johansson i mål förstås, dessutom är nu både Andreas Borgman och Anders Grönlund tillbaka som backpar, vilket är en förstärkning för fiskrensarna förstås. På forwardsidan tycks det vara vanliga gänget, vilket tyvärr innebär att Gollum Friberg spelar, tyvärr.

1,5 timme till nedsläpp. Ryyyyyysa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: 1,5 timme till nedsläpp.Ryyyyyysa.
-------------------------------------------------------------------
Jag har en olustig samt mycket distinkt känsla av att vi ' måste' vinna matchen under ORDINARIE tid. Annars är det 65/35 i favör för Frölunda totalt sett.
Blir det straffar är det typ'minst' 75/25 att vi torskar..Tyvärr...
Osvuret är förstås bäst. Men vi är UTAN TVEKAN underdogs om matchen slutar oavgjort.
Kommentera