Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447836

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Hockeynetiquette

Är det någon som kan tänka sig att gå in på H-läktaren i Delfinen, eller på en sportklubb där Luleåsupportrar intensivt följer match som Luleå spelar – för att ropa oförskämdheter mot Luleå Hockey eller ställa sig framför klacken/TV-skärmen för att kräva att alla lyssnar till något som inte har med matchen att göra?

Skulle inte tro det. Tror att alla begriper att den som gör det kastas omedelbart ut från lokalen. Eller värre.

Det kan inte vara svårt att förstå att detsamma gäller även för ett hockeyforum där supportrar samlats för att följa match. Någon kan missa sådant någon gång, men som regel handlar det om ett illvilligt beteende i syfte att skada andra.

Ett lags forum kan vara vänligt mottagande för synpunkter och kommentarer om det ena eller det andra, men inte när match pågår. Det är fel tid och fel plats.

Behövs bara ett visst sunt förnuft eller erfarenhet av hockeynetiquette för att inse detta.

Under gårdagens semifinal dök några, här tidigare mer eller mindre okända förmågor, upp med sådant och belönades med tre timmars time-out, sig själva och androm till varnagel.

Trist. Men inte oväntat med erfarenhet från liknande episoder när Luleå spelade SM-final i våras.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Japp jag var en av dom och jag tycker jag ställde också en bra fråga till CHL saken med, med tanke på våra skador vi har åkt på under säsongens gång samt att vi ligger pyrt till i SHL där det verkligen behövs att vi steppar upp, lite därför jag var inne på att vi kanske borde lägga ner mer tid i SHL än CHL just nu.
Kommentera