Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447934

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jag förstår dig fullt ut, lite därav jag inte kommer argumentera varför du stängde av mig pga jag vet själv att jag valde väldigt fel ställe/tid och börja diskutera om sånt under pågående match. vilket jag ber om ursäkt om

Men saken kvarstår fortfarande vi är väldigt sköra, jag hoppas innerligt att detta kan leda till något positivt som kan få laget att komma samman och ta sig ur vart vi är i SHL med, för man ser ju det finns i laget.. men varför det blivit så mkt knutar i vårat spel i SHL är frågan.. för i CHL har vi gjort det bra ( väldigt bra ) även fast jag ogillar turnering i sig.


Jag är då väldigt orolig över hur det kommer gå framöver i SHL med, för låt oss säga vi vinner CHL , men åker ur SHL?

inte så jag kommer sluta hänga och heja fram mitt lag, men som supporter just nu börja man bli rätt orolig..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nooky: Tack för bra svar! Och visst delar jag lite dina tankar när vi nu ligger på plats 12 i SHL. Förhoppningsvis kan vinsten igår förbättra självförtroendet och prestationerna för flera spelare och få effekt för vårt SHL-spel, bl a för att Warden känns som en säkrare vakt att få matcher och för Shinnimin efter det avgörande straffmålet.

Ytterligare en sak att beakta är förstås om Luleå kan och ska förstärka laget ytterligare i år. Skuggan har ju sagt att det inte var planen men att man får se om förutsättningarna ändras och t ex är vi väl inte ännu säkra på hur bra Kempe håller och vad han kan leverera.

Deadline för förstärkningar är 15 februari 23.59 d v s om drygt 4 veckor. En rekrytering av spelare då skulle innebära för åtminstone tre månader denna vår och att Luleå efter gårdagens vinst fick mer än 1,7 miljoner i tillskott för förstärkning känns ju bra:-)
Kommentera