Luleå HF

116492 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2452094

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jo jag såg hans stats med. Tänkte på Rask. Gick vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Någon från tjeckiska eller slovakiska ligan kanske, men där har jag dålig koll på förhållandena.

Plast-Läjkers brukar väl ha landat AHL-spelare lagom till deadline då och då med framgång. Fast ersättningarna i AHL och dollarns värde mot kronan gör det väl dyrare numera. Och varför lämna AHL för ett bottenlag i SHL? De som spelar i AHL gör det väl i första hand för chansen att få spela NHL. Det skulle vara någon liten till växten amerikan eller kanadick som redan insett att deras chanser att få NHL-spela är borta efter flera år som duktig i AHL och planerar köra några europeiska år för att tanka pengar. Och ska de ändå över Atlanten efter sommaren kan de lika gärna dra redan nu om pengarna tilltalar. Men ett bottenlag i SHL är nog ett uselt skyltfönster. Jaja.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Klokt, någon ytterligare Rasken vill vi inte ha, även om han mer framstår som brunkare medan Saipa-finländaren kanske mer en sådan där som ligger vid bortre blå och lämnar defensiven till övriga .

Ser att Lepistös lag Lagnau för närvarande ligger på plats 12 i schweiziska National League där lag 11-14 kommer att spela kval för nedflyttning, medan lag 7-10 kör playan för slutspel. Låter inte som att de är beredda att släppa Läppen, antar jag, men det beror förstås på hur mycket Luleå är beredda att slänga upp. Fast Luleå har säkert inga sådana ambitioner.
Kommentera