Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2464451

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Bara inse att den här säsongen inte blev som man trodde och hoppades på.
Som brukligt se fram emot en ny silly. Den del av säsongen då hoppet av tradition legat som högst under alla dryga fyrtio år man supportat Vårat Gäng.
---------------------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, att SHL-säsongen inte blivit lyckad råder det ju inget tvivel om. Dock var jag personligen, ganska tidigt ute med mina egna 'farhågor' i ärendet, om att jag inte trodde att säsongen skulle bli nåt att hänga i julgranen. Jag kände instinktivt på mig att finalförlusten mot FBK skulle göra sig påmind, och sätta sina spår vad gäller moralen i spelet. Man kan ju naturligtvis inte veta med säkerhet att det är så. Dock tycker iallafall jag, att det sett ut så från och till under hela denna säsong, då vi betydligt oftare än vanligt, "bjudit på" rent ut sagt katastrofala insatser från och till.

Men märk väl, säsongen kan på det hela taget bli den mest framgångsrika sedan 2015, OM vi slår Tappara den 18:de.
Då kan man faktiskt leva med ett eventuellt uteblivet SHL-slutspel...

Ps: Det jag däremot INTE kan leva med, är om Mario Kempes "evenuella" medverkan i CHL-finalen bidrar till att vi förlorar den.
Det får vi verkligen hoppas att Bulan också inser.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Jo jag vet att du flaggat för att detta blir en usel säsong betydligt tidigare än mig. Är väl en del i min personlighet som gjort att den blåögde j-eln här gått på några nitar då man trott på saker som visat sig inte stämma genom livet.
Nåväl.
Kempe tror jag inte vi ska hoppas för mycket på i CHL-finalen. Har man vilat upp sig så länge och presterar såpass illa (såg inte själv men är läskunnig) och haltar som han tydligen gjorde innan match, tror jag inte på en comeback innan grundliga undersökningar med efterföljande beslut enl det jag nyss skrev som svar till Sven.
Tyvärr.
Men visst skulle ett guld i CHL göra vardagen lite ljusare ett tag. Kanske sporrar det truppen till att maxa sig till socialslutspel med.
Men SHL-säsongen ger jag nog inte fem öre för ev. tips om att vi "ska hitta tillbaka" som jag trott för några månader sen.
Kommentera