Luleå HF

116294 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2464379

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ingen tvekan om att värvningen av Kempe hittills har varit ett misslyckat kapitel att lägga till flera andra i årets försök att ersätta förlorad spets.
Sen är i alla fall inte jag läkare och kan bedöma hur prognosen för hans rehab ser ut. Kommer han över de besvär han haft sedan värvningen är det ju i grunden en oerhört kompetent lirare som kan bli en nyckel till framgång med i övrigt rätt kompletteringar vad gäller värvningar. Tänker mest på nästa år i så fall, för detta året verkar ha varit felbedömt från det medicinska teamet hur det stått till med läkning för den gode Mario.
Jäkligt trist både för honom och för laget i vårat hjärta. För nån succé denna säsong som i alla fall jag trodde på i höstas ser ju knappast ut att landa i som det nu ser ut.
Jag tyckte mig se rätt bra spel i pojken de första matcherna. Fint klipp i åkningen, bra spelsinne, fina händer och lagom med grit i det fysiska spelet.
Tror inte att dom hittar nån jättespets heller innan fönstret stänger. I en annan artikel i bladet ser man att GM själva möjligen tror att nåt kan släppas i Finland. Möjligen NL eller DEL med. De spelare som släpps av SHL-lagen är ju som de konstaterar sådana som misslyckats i andra lag. Chansningar eller redan på förhand sådana som man kan förvänta sig ska floppa.
Jaja
Bara inse att den här säsongen inte blev som man trodde och hoppades på.
Som brukligt se fram emot en ny silly. Den del av säsongen då hoppet av tradition legat som högst under alla dryga fyrtio år man supportat Vårat Gäng.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Bara inse att den här säsongen inte blev som man trodde och hoppades på.
Som brukligt se fram emot en ny silly. Den del av säsongen då hoppet av tradition legat som högst under alla dryga fyrtio år man supportat Vårat Gäng.
---------------------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, att SHL-säsongen inte blivit lyckad råder det ju inget tvivel om. Dock var jag personligen, ganska tidigt ute med mina egna 'farhågor' i ärendet, om att jag inte trodde att säsongen skulle bli nåt att hänga i julgranen. Jag kände instinktivt på mig att finalförlusten mot FBK skulle göra sig påmind, och sätta sina spår vad gäller moralen i spelet. Man kan ju naturligtvis inte veta med säkerhet att det är så. Dock tycker iallafall jag, att det sett ut så från och till under hela denna säsong, då vi betydligt oftare än vanligt, "bjudit på" rent ut sagt katastrofala insatser från och till.

Men märk väl, säsongen kan på det hela taget bli den mest framgångsrika sedan 2015, OM vi slår Tappara den 18:de.
Då kan man faktiskt leva med ett eventuellt uteblivet SHL-slutspel...

Ps: Det jag däremot INTE kan leva med, är om Mario Kempes "evenuella" medverkan i CHL-finalen bidrar till att vi förlorar den.
Det får vi verkligen hoppas att Bulan också inser.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Håller väsentligen med. Dessutom kan man tänka att de frågor och svar man tog del av i artikeln är anmärkningsvärda. Något tycks inte stå riktigt rätt till och kan det t o m ha påverkat och haft inflytande på lagets insatser? Vissa spelare som Shinnimin har ju lyckats fungera allt bättre på senare tid. Men till det har vi andra som tvärtom inte imponerat. Finns det något "gate" här? I så fall får vi hoppas att det löses snarast.
Kommentera