Luleå HF

116131 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2464395

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Håller väsentligen med. Dessutom kan man tänka att de frågor och svar man tog del av i artikeln är anmärkningsvärda. Något tycks inte stå riktigt rätt till och kan det t o m ha påverkat och haft inflytande på lagets insatser? Vissa spelare som Shinnimin har ju lyckats fungera allt bättre på senare tid. Men till det har vi andra som tvärtom inte imponerat. Finns det något "gate" här? I så fall får vi hoppas att det löses snarast.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Har inte följt alla spekulationer och den besvikelse som i frustration uttryckts här eller på annat håll. Vad för "gate" menar du att det kan dölja sig. Försöker, men förstår inte riktigt vart du är i tanken. Inte skrivet för att raljera. Mer av nyfikenhet.
Visst ger värvningen av Kepe ett sken av chansning med facit i hand. Hur det utvecklas med rehab eller om han tvingas sluta har i alla fall jag ingen aning om.
Trist oavsett för den som vill se ett Luleå Hockey med sting som utmanar i toppen år efter år.
Sen kan man inte vara överens i allt.
Däremot skönt att diskutera med dig. Man känner ömsesidig respekt som gör att man ids prata. Till skillnad på de flesta ställen på nätet.
Kommentera