Luleå HF

116122 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2467190

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Ja inte ser jag det så negativt att vi bara har Brännis iväg. Är ju van känslan att Luleåspelare setts lite över axeln i många år och att vi sällan haft någon eller i alla fall många på uppdrag. En del finska spelare sista åren och Sam Hallam har ju i höstas överraskat med uttagning av flera stycken fina Luleåspelare. I ett fall inbillar jag mig att det inverkade negativt. För Lassi. Brännis verkar ju mest triggas av spel i TK och det är väl ett skyltfönster för honom personligen med. Låt oss hoppas att han fortsätter imponera i eftermiddag så att scouterna går bananas och han får signa NHL-kontrakt. Dubbel vinst i mina ögon. Inget HV för Brännis och LHF håvar in några miljoner :)
Det har ju varit många turneringar genom åren utan att vi alls represenyterats.
När fan börjar serien igen så man får må lite efter resultat? Som det nu är, är man lite bortkopplad i tanken på eländet som varit. Vi får se om uppehållet varit till vår fördel och motståndarna över oss i tabellen börjar svettas, eller om vi ska älta Huvvaligan in i våren.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Nu meddelas att Tre Kronor under Sam Hallam vunnit sin tredje vodkaturnering av tre möjliga...*gäsp*...Zzzzzzzzzzz...............
Kommentera