Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2471090

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
OK. Efter denna ickehockey från vår sida - nja, bra att vi inte släppte till livsfarliga spelvändningar som i de tre tidigare matcherna mot Trottoaren - hoppas vi på hockey av Luleå Hockey.

Nu kör vi tvåan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
En trottoar slänger omkull Shining Shinnimin på isen. Luleå får PP och behöver bara vinna första tekningen så smäller Shinnimin in returen på skottet. 1-2.

Och bara någon minut senare - en trottoar spelar in 1-3 i femte luckan på Warden. En sil av Warden, den lilla petningen från 2-3 meters håll får man inte släppa in trots att en spelare skymmer.

Därefter nytt PP för Luleå och då väljer vi att skapa ingenting alls.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och så var det 0-2 till TrottoarKanten igen och då vet vi hur det går.

Orsaken denna gång var slarv av Engsund, som ska gå på fysiskt på fri is och det är han inte lika skicklig på som när det gäller mot sarg.

Engsund ska tackla en trottoar, som viker åt sidan med följd att Engsund åker på trottoarens utsträckta ben. Trottoaren faller och Engsund faller omedelbart också, troligen för att simulera en kollision där båda var lika skyldiga.

Så tycker jag, men utan att ha sett någon repris så kanske jag har fel men gissningsvis inte.

Nu är ju tackling mot knä synnerligen farligt och kan leda till avslitna korsband och karriäravslutande skador. Men en träff på ett ben som spelaren inte stöder med är en helt annan sak och i princip inte farligt alls.

Men det är det få zebror som hajar.

Det här var klantigt av Engsund och OK att han åker ut men 2 min räcker. Men inte för Nord inte. Han kör 5 min + match! Uselt! Ska Engsund bli avstängd och missa CHL-finalen nu?

Trottoaren sätter 01 och 0-2 i PP och Vips! tappade vi tvålen ändå.
Kommentera