Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2472548

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
CHL-final i morgon och naturligtvis är det fullt av artiklar om detta skrivna av hockeyexperter i media som marknadsför sig som rikstäckande.

Hockeysverige skriver:_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Sexpesten skriver:_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Aftontrasan skriver:_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Nja, förlåt. I Aftontrasan gick ju lillrosen ut och påstod att "Det råder biljettkaos inför CHL-finalen i Luleå" varpå det kommer en längre artikel som tuggar vidare på ämnet, väsentligen genom att rosen copy-pastat från en artikel i NSD för länge sedan. DÅ var det ett problem eftersom Tapparafans köpt biljetter på H-läktaren on-line. NU är det inte längre något problem eftersom Luleå kontaktade nämnda biljettköpare, köpte tillbaka biljetterna, och gav dem biljetter på andra läktare.

Ungefär som att skriva en artikel LJUG! Ljug, ljug, ljug, ljug, ljug för att läst ned, när man tvingat läsare generera inkomstbringande klick för Trasan, lägger till att "biljetterna är återköpta" så undangömt att många riskerar fortfarande tro att Luleå åstadkommit kaos i morgon. Utan att lägga till att vi talar om system för biljettinköp som används av alla, överallt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: CHL-final i morgon och naturligtvis är det fullt av artiklar om detta skrivna av hockeyexperter i media som marknadsför sig som rikstäckande.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Jaa alltså, imorgon spelas den ENDA!! återstående matchen för "Vårat Gäng" som Verkligen Betyder Något!!! denna säsong!...
Och den betyder VERKLIGEN Väldigt Mycket!!! Rakt av den mest betydelsefulla matchen sedan våra Blytunga misslyckanden i match 3 och 4 ifjol mot Färjestad. Men undantaget dessa 2 matcher, är det obestridligen den viktigaste matchen som vi spelat på 8 år!!!

Hoppas bara vid gudarna att inte avstängningen av Oscar Engsund blir avgörande för utgången av matchen.

Go Luleå!!
Kommentera