Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2473946

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och Luleås PP hinner inte pågå länge så åker en lulespelare ut för kross i rygg på en finne som kastar sig omkull.

Luleå i 4 mot 4 framför mål åker på en slashing och utvisning igen!

Gudars skymning. Zebrorna luras ta en felaktig utvisning snabbt och innan det gått 3 minuter har de tagit FYRA utvisningar!

De kunde i princip ha avstått från samtliga utvisningar och låtit lagen spela i stället. Nu har de i princip börjat så dåligt att de tappat matchen redan. Om inte lagen kan anpassa sig efter nivån som zebrorna angivit. Men då blir det inte speciellt tufft...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vilket spel av Tappara. Man kan bara beundra det de presterar. Jag har inte sett ett svenskt lag som skulle haft skuggan av att kunna hänga med i det spel Tappara kommer med. Det inte bara ser ut som att Tappara lirar PP hela tiden - det ser ut som ett PP när det är som allra bästa pucken går som på ett snöre och farten på Tapparaspelarna är helt j-a överlägsen Luleås varpå Tappara blåser förbi oss hur enkelt som helst.

Bara att applådera.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Helvete 0-2!

Tappara kör över oss rejält och virvlar runt i vår zon och så smäller man in andra målet med Warden skymd.

Sanningen är den att Warden är j-t duktig på skott han ser. Men på den här nivån måste man kunna stå rätt även när han inte ser skottet. Båda målen har kommit så. Kan inte garantera att Lassi tagit dem men tror chansen varit större eftersom han har den erfarenhet som krävs.

Halva första perioden spelad och sammanfattningsvis har Tappara totalt kört över Luleå som inte hinner med alls. 0-2 kunde varit 0-5.

Ja, fy fan. Trean hänger i luften nu, fyran också för den delen.
Kommentera