Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2474247

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vi har 7 Luleåsupportrar för vaje Tapparasupporter ändå har Tappara ägt läktarna på Delfinen länge nu. Även om det kontinuerliga handkappet blir lite a la Läjkersklappet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Andra perioden över, 0-0 i den och med andra ord fortfarande ledningen för Tappara med 0-2 efter deras fruktansvärda utspelning av Luleå under den inledande perioden.

Luleå var det bättre laget under andra perioden men Tappara duktiga att inte låta det gå till svåra chanser. Ändå hade vi några inklusive friläge för - tyvärr - Einar Wolf, som haft svårt att använda dessa.

Men Luleås spelare använde sin styrka vid sarg och man-mot-man och det innebar att vi hade mer puck och mer spel även om vi hade svårt att omsätta det i riktigt bra chanser.

Visst lutar det mot att Tappara vinner detta. Och smäller de in 0-3 är det väl kört. Samtidigt skulle ett slumpmål av Luleå göra ställningen till 1-2 och spännande in i kaklet.

Dock. Man ska komma ihåg att Tappara hela vägen genom slutspelet avgjort hela skiten i tredje perioderna där de varit otroligt starka och utan vidare försvarat ettmålsöverlägen tredje perioderna ut.

Men OK. När vi nu ska spela tredje perioden vill vi komma ihåg att Luleå - förra gången vi spelar CHL-final - också låg under med 0-2 i Delfinen i tredje perioden mot Fiskrenset. Och då vände vi till vinst.
Kommentera