Luleå HF

116471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2475725

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Apropos Pölsan. Nu kan man ha medkänsla eftersom det är lätt att förstå hur eländigt det måste kännas för alla pölserliga supportrar när allt som kan gå åt helvete verkar göra just det.

Men när vi slog Pölsan borta i höstas ramlade Shining Shinnimin sedan Pölsans kapten Rödin varit för lat och sket i att åka skridskor för att i stället slå mot Shinnimin med klubban och träffa först den ena sedan den andra skridskon varpå klubbladet hamnade under det ben Shinnimin skulle stödja på och han åkte förstås omkull, men reste sig direkt och spelade vidare. Zebrorna visade dock ut Rödin och hemmapubliken på de gävliga läktarna skanderade filmning, filmning vilket även eldades på av SeMer-studion.

I efterhand kunde man tydligt konstatera att inte fan var det någon filmning av Shinnimin, men på pölsasnacket genomfördes en hatstorm där alla okritiskt bortsåg från fakta och närmast tycktes anse att Shinnimin borde dömas och stängas av för händelsen eftersom "han tidigare vid upprepade tillfällen förstärkande kastat armarna i luften och enkelt ramlat" när han blivit påhoppad regelvidrigt.

Jag tycker att det där svagt från pölsorne. Acceptera fakta och tala sanning är mer imponerande.

Såg nyss för första gången faktiskt en underbar sammanställning på Leksandsfans, där man först får höra den vidrige och tendensiöse Luleåhatande och korrupte Gävleboende trasans Abrahamsson intervjua Rödin efter matchen. Om intervju är rätt begrepp när en "journalist" ställer ledande frågor för att få de svar han önskar.

I filmen kompletteras "intervjun" med ett antal situationer som kapten Rödin är inblandad i.

Stor underhållning. Bara att njuta!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Haha, den var rolig. Har stört mig länge på Rödin och har för mig att det var någon/ några incidenter i lördags med honom inblandad,
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag är uppe.

Lassi tar spaden, dags att se om han kan spelas in nu, inför slutet av säsongen. En Lassi på topp är givetvis att föredra, men skulle det inte fungera är det skönt att veta att vi har en stark ersättare i Warden.

Både Engsund och Honka saknas. Tufft! Berglund går back mer Erik; Själin med Pyret och sedan Sellgren med #44.

Linorna:
• Shining Shinnimin, Fröet och kOMAReK fortsätter förstås.
• Brunkarfinnarna Komarov, Rasken och Sallinen likaså. Uppsatt som 4e lina, elegant döpt till Brukelainen av person på urkenarenan.
• Connolly centrar Einar Wolf och Nikupeteri,
• Och så får Tyrre och Brännis en ny lekkamrat i form av Olausson någonting, sannolikt en junis?!

Bodenbjörken och danielandersson som zebror: I snitt betyder det 6,5 min utvisning på hemmalaget, 7,5 minuter på bortalaget.

Fiskrenset har Friberg borta:-) Det tackar vi för. Dessutom har de väl roselliolsen avstängd efter fulpåhopp. Laschen saknas också. Men både Grönlund och Borgman spelar.

Vidare kan vi utgå från att det här blir ful-Joels allra sista match mot Luleå Hockey. Håller tummarna för att han får en lika fin avslutning som Looben fick på sin tid. Stortorsk och matchstraff (efter att ha vevat klubban över knävecken på Holmström).
Kommentera