Luleå HF

116121 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2478477

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: aja. Bättre utfall än Pessimistkonsultens ångestvisioner. Men sämre än Optimistkonsultens. Pessimisten leder på poäng rent ytligt efter matchen. Men som du så riktigt påpekade för nån dag sedan - ju närmre slutet vi kommer, ju svårare att ta ikapp. Det gäller ju även oss. Med tufft schema ta in de få pinnarna på rögglar och pungråttor kan vara nog så knivigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, det här var en omgång då de väntades kunna ta in på oss. Finns ju någon bättre, t ex sista då vi har Malmet hemma medan HuVa har Oskars borta och Pölsan har Läjkers borta.

Men spännande slutstrid av SHL där vi i Luleå får hålla ögonen på såväl striden om att hamna plan slutspelsstrecket (kampen mot Pungen, Röglet seglar nog i väg nu) samt kampen att inte bottenskrafet Pölsan-HuVa drar in oss i sörjan kring det nedre strecket.

61 poäng räcker för slutspel, påstår de självutnämnda, lata experterna, eftersom det gjort så tidigare. Det tror jag inte alls. Med Huva och Pölsan på jakt kan det krävas många pinnar ytterligare och i den gyttjan hoppas jag vi slipper bli indragna.

Om ganska precis 14 dagar vet vi var vi landar.
Kommentera