Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2488943

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Jo man kan ju fundera en del på den sista omgången och har egentligen inget att invända mot det du skriver. I sak välgrundat tänker jag. Sen har vi psykologin. Den som säger att en del lag sänker axlarna och bara kör för att de har kul en omgång som när det mesta är klart. Eller de som ser matchen som en förberedelse för framtida kval och slutspel.
Lag som är klara för slutspel sen länge som (och de som gamblar och trots ovisshet) tränat ner sig och släpper lite på träningsmängd, kan ju lossna en match för tidigt med?
Så nån överraskning kan vi nog inte utesluta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jo. Vi får väl kanske räkna med att vara utsparkade ur säsongen efter åttondelsfinalen men en extra hemmamatch är bara att tacka för. Lite svårt att bedöma dock, eftersom alla tänkbara motståndare är lag som bekvämt spöat oss under serien men faktum är att Luleå blivit mer Luleå senaste veckorna, så vem vet.

Egentligen känner man sig bara tacksam att laget spelade upp sig och slapp hamna i kval. Man kan tänka sig hur det känns för spelare, tränare, ledare och supportrar till Pölsan idag och vara tacksam för att ha sluppit det.

Men småkokade lite. Trottoaren har ju Pungen i sista och eftersom Pungen kom ur kvalgreppet sedan Pölsan torskat är de säkert nöja och om Trottoaren tar i - för att säkra hemmafördel i åttondelen, lägger sig Pungen säkert rätt lätt.

Eventuella förändringar för Luleå vore väl om Timret överraskar och tar poäng av Röglet. Timret har ju faktiskt chans nå både #6 och #5 om andra resultat faller väl ut. Det skulle innebära att vi har en liten chans att passera Röglet igen och då få möta Trottoaren i stället för Timret eller Oskars etc i åttondel. För att troligen förlora MEN om vi då vinner vår åttondel och Röglet vinner sin åttondel...ja, då kan vi få Apan i kvarten. Vore lite skoj faktiskt.
Kommentera