Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2490044

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Även om Skuggan och Bulan duckar den saken i NSD:s intervjuer till stor del, är jag övertygad om att anställningen av Fabbe före den tidigare ansvarige nyligen, har att göra med att man faktiskt internt är lite bekymrade över nyrekryteringen och det faktum att inaveln lockat en del talanger till sig från vårat upptagningsområde i brist på egna talanger att utveckla. Man säger inget utåt och Urban Wikberg avböjer kommentarer, men gissningsvis ligger det mer bakom än att Fabbe råkade tycka att det där jobbet lät kul. Gissar att man tom headhuntat han för att komma framåt där man upplever att man kört fast. Visst har vi producerat egna produkter men tror att ambitionsnivån på den punkten snart även utåt lär höjas.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Yep. Vore kul som fan om han lyckas. Inte bara att genomföra förändring så att vi bättre utvecklar även utespelarjunisar att kunna komma in i A-laget och utvecklas till spetsseniorer.

Kan ju finnas många förklaringar men hade varit kul om vi lyckats hålla kvar och vidareutveckla Malte Strömvall, Noel Gunler med flera liksom att framöver förädla
Ihs Wozniak med mera. Luleå har varit ledande att lyfta vakter, dessutom lyckats med några backar men producerande spetsforwards har inte gått så bra alls; möjligen för att de krävts fungera i spelet utan puck för att få chans längre tid.

Men också genom att Fabbe jobbar för att bättre säkra att talanger från hela Norrbotten kommer till Luleå och inte luras ned till fel sida av länsgränsen. Vi levde länge på att ha våra egna spelare kvar hur länge som helst; landslagsjanne, Ågi, Burra, Skuggan, Bulan, Fabbe med flera, men numera har det blivit rätt tunt med sådana.
Kommentera