Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2490057

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Yep. Vore kul som fan om han lyckas. Inte bara att genomföra förändring så att vi bättre utvecklar även utespelarjunisar att kunna komma in i A-laget och utvecklas till spetsseniorer.

Kan ju finnas många förklaringar men hade varit kul om vi lyckats hålla kvar och vidareutveckla Malte Strömvall, Noel Gunler med flera liksom att framöver förädla
Ihs Wozniak med mera. Luleå har varit ledande att lyfta vakter, dessutom lyckats med några backar men producerande spetsforwards har inte gått så bra alls; möjligen för att de krävts fungera i spelet utan puck för att få chans längre tid.

Men också genom att Fabbe jobbar för att bättre säkra att talanger från hela Norrbotten kommer till Luleå och inte luras ned till fel sida av länsgränsen. Vi levde länge på att ha våra egna spelare kvar hur länge som helst; landslagsjanne, Ågi, Burra, Skuggan, Bulan, Fabbe med flera, men numera har det blivit rätt tunt med sådana.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Och synnerligen viktig match för DamApan ikväll då de möter Riktiga AIK nere i Ulriksdalshallen ett stenkast hemifrån mig. Denna match, och returen hemma i Schtan på onsdag kommer ju att bli helt avgörande för vilket av de två lagen som får spela i SDHL kommande säsong.

Visserligen ingår också DamRenset i denna kvalfinal, men vi räknar ju med att de kör över motståndet hur lätt som helst.

DamApan har ju fallit i kvalet år efter år, därmed en god representant för Apans tradition att misslyckas i kval för herrar. Senast lyckades ju DamAporna inte ens med att besegra DamGöteborg - ett lag som innan kvalet i SDHL bara lyckades ta en enda pinne. Nu möter ju DamApan DamGnaget som är ett betydligt starkare lag och troligen alltför starka för DamApan. Fast vem vet? Apan har ju köpt till sig spelare från olika länder numera och kanske överraskar de?

Jag tippar resultat AIK-kopieAIK 8-0 eller liknande, men blir gärna överraskad.
Kommentera