Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493096

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Osj02: Stämmer, i 2a kom de efterlängtade snabba handledarna som skapar en jäkla oreda framför kassen, dessutom klubborna in i banan ger bättre vinklar. Tjatet från läktaren gick fram i 2a ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås stålkvinnor spöade DaMooDoo med 5-0 - sammanlagt 13-2 på tre matcher och nu har vi den väntade finalen klar: Luleå Hockey - DamPölsan och första matchen spelas i den gävliga URK-arenan nu på lördag 18 mars.

Samma datum kommer herr-Pölsan att spela tredje matchen i kvalserien mot Malmet. På Pölsans hemsida finner vi tiderna:

• DamPölsan - Luleå 14.35
• HerrPölsan - Malmet 18.30

Vilket alltså innebär att Pölsan kommer att tömma URK-arenan efter dammatchen, för att tjäna mer pengar på nya biljetter för herrmatchen.

Jag är rätt säker på att hade det varit Luleå Hockey i liknande läge skulle man skjutit på starten av dammatchen samt låtit biljetterna gälla för båda matcherna, i syfte att ge maximal publik för dammatchen och ge publiken en fin totallördag för sin klubb.

Pölsan tänker lite ... eljest. Men så har Pölsan tyvärr utmärkt sig på senare år genom att vara ... just eljest.

Nå. Luleå slog alltså DaMooDoo relativt enkelt men risken finns att vi vann lite av en så kallad Pyrrhusseger i går. En seger, som på sikt visar sig kosta för mycket.

I andra perioden fick Ronja Savolainen hjälpas av isen och det såg ut som an hon åkt på en oturlig skada av vänster fotled. Hon låg länge kvar på isen och fick hjälpas av med stöd av flera personer så det kan vara allvarligt. Hoppas på det bästa men tyvärr lutar det nog kanske mot att hon är borta från finalspelet. Det blir jobbigt för Luleå att klara sig utan viktiga Savolainen och nu ökar förstås chansen för DamPölsan att kunna slå Luleå i SM-final till slut....:-(
Kommentera