Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493513

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Oskars.

Suomela - Karlqvist - Oksanen. SHL:s bästa lina, levererade väl närmare 170 poäng tillsammans. Senaste tre matcherna mot oss har de linan gjort 20 poäng! Och som om det inte räckte har de även Smejkal, Sohorna, Nikola, Quenneville och nu också Pilö som alla smäller in poäng på oss.

Senaste tre matcherna har Oskars satt 6, 5 och 4 mål på oss och hur ska vi kunna stå en sådan målglad Rock 'n Roll-hockey, när vi själva vanligen orkar med i snitt snarare 2 mål per match?

Svårt att tro att de 12 minuter av Luleå vi fick uppleva under andra perioden - i särklass det bästa vi lyckats med under säsongen - plötsligt kan ske igen.

Under de nämnda tre senaste matcherna mot Oskars har de fått spela PP mot oss 7 ggr - och satt 4 PP-mål!

Helt klart att det farligaste som kan hända för Luleå är att Oskars får spela PP för då får monsterlinan fritt spelrum och då har de visat en PP-effektivitet på >50% mot oss.

För oss gäller det i kväll att inte ta några skitutvisningar för då smäller det. Senast hade vi grosshandlaren - den zebra som tar genomsnittligt minst antal utvisningar per match i SHL - och hoppas innerligt att de kör samma zebror åttondelsfinalen igenom.

Skulle de skicka Skellefteåmannen - som vill synas och få avgöra och tar flest utvisningar av alla zebror, helst för att göra "extradomarna" på hemmaläktarna nöjda....ja, då kan vi packa ihop direkt; i så fall lutar det mot tvåsiffrigt i baken för oss.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fan, fan, fan....

Kollade igenom alla åttondelsfinaler som spelats och tydligen har man följt dessa obegripliga principer:

1) Man byter ALLTID zebror från match 1 till match 2. Bara någon gång har en av zebrorna varit kvar.

2) Man byter ALDRIG zebror från match 2 till match 3. Bara någon gång har en av zebrorna bytts ut.

Ja, fy fan. Då vet vi vad som väntar. Vi tappar grosshandlaren Sjöqvistarn och in kommer några mer blåskåta som kommer att vissla friskt idag och imorgon.

Och Oskars monsterlina kommer att öööööööösa in PP-mål.

Hmm...finns det något intressantare och mer skonsamt på TV ikväll? Visar TV2 19.00 riksdagsdebatt i två timmar för den brännande diskussionen om huruvida falukorven fått nytt liv sedan den propagandavevats hela tiden fram till senaste valet?

Eller kan man leta upp en inträngande analys av de vandrande pinnarnas kärleksliv?
Kommentera