Luleå HF

116459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2493520

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Fan, fan, fan....

Kollade igenom alla åttondelsfinaler som spelats och tydligen har man följt dessa obegripliga principer:

1) Man byter ALLTID zebror från match 1 till match 2. Bara någon gång har en av zebrorna varit kvar.

2) Man byter ALDRIG zebror från match 2 till match 3. Bara någon gång har en av zebrorna bytts ut.

Ja, fy fan. Då vet vi vad som väntar. Vi tappar grosshandlaren Sjöqvistarn och in kommer några mer blåskåta som kommer att vissla friskt idag och imorgon.

Och Oskars monsterlina kommer att öööööööösa in PP-mål.

Hmm...finns det något intressantare och mer skonsamt på TV ikväll? Visar TV2 19.00 riksdagsdebatt i två timmar för den brännande diskussionen om huruvida falukorven fått nytt liv sedan den propagandavevats hela tiden fram till senaste valet?

Eller kan man leta upp en inträngande analys av de vandrande pinnarnas kärleksliv?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Vår Fröbergs farsa, som är duktig sportchef för Oskars, raaaaasar eftersom Lausanne i förmiddags presenterat Suomela klar för klubben kommande säsong.

Riktigt illa, säger Thomas Fröberg.

Däremot glömmer han att raaaaaasa mot skitstövlarna på aftontrasan, knäpprosen och gävulenabrahamsson som i flera år hade skitkul genom att redan tidigt på hösten förklara att Robin Kovacs, Emil Larsson, Oscar Engsund och Isac Brännström redan var klara för lag i Sydbotten som Gangsteröret, HuVa-71 och Läjkers. "Scoop" som när det gäller Kovacs ledde till att han och Luleå fick bryta kontraktet med ett halvår kvar av säsongen. Tack så j-a mycket j-a skitlåtsasjournalister.

Jämfört med det tycker jag inte Oskars drabbats. Även om det kanske blir liiiite snack.

Vidare tycker jag att det bör raaaaasas mot den j-a lärlingen i situationsrummet som sket i att rapportera Helger Kråjs fula armbågstackling i ansiktet på Shining Shinnimin. Speciellt som nämnde Norgeplåj är tämligen värdelös som hockeyspelare och bara sitter i båset som sjunde back för att kastas in för att sabotera för Luleå - två senaste mötena genom att i första överfalla Engsund och börja veva för att få bort honom för match - vilket lyckades - och i andra matchen medvetet sätta en ful armbågstackling för att få bort Shinnimin från matchen.

Nämnde fuling Kråj har ju båda gångerna direkt åkt på matchstraff och sammanlagt speltid för honom i båda matcherna är
Men att den galne busen Kråj släpps in som sjunde back ikväll igen göt mig uppriktigt förbannad. Vad blir hans uppdrag ikväll? Överfalla Lassi?
Kommentera