Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2497087

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Och i sexfingerstaden tyckte deras stamgäst Tom Mastolar att det blivit för dyrt att gå hockey.
Men runt 1000 av Tom Mastolar och hans vänner var ändå på plats för att bevittna ännu en målsnål tillställning som slutade med torsk
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Tom Mastolar - snyggt, elegant, passande och mycket innovativt och kreativt formulerat!

På Apsektens tid brukade de i början av augusti arrangera en gratistillställning för småbarn med fiskdamm, ansiktsmålning och sådant inklusive att Aplaget var med på det hela i Aparenan utan någon som helst träning förstås.

På kvällen skickade de pressmeddelande till alla tidningar och TV i landet och förklarade att "hockeyintresse i Schtaan var större än någonsin och ett rekordstort antal supportrar följde den första isträningen".

Det var ju bara ljug, ljug och mera ljug hela tiden, och symptomatiskt för hur sektens värdegrunnnnnd fungerade.

Under många år har publikintresset reducerats år efter år och man har numera minst antal åskådare i serien, relaterat till arenastorlek. Och då ska man beakta att de fortsatt ljuga. Dopingkommunen har nämligen betalt för en stor del av stolarna genom kommunalägda bolag och dessa stolar står vanligen tomma - men de räknar man som åskådare och meddelar högre siffror än vad alla kan se på läktarna. Stolarna är ju betalda, så de tomma stolarna är "åskådare" definierade ljugsekten det hela. Och emellanåt har dopingkommunen betalt varenda sittplats, Apan har gratisinsläppt, och sekten har meddelat FULLSATT! trots att de inte ens då fyller läktarna.

Riktigt vidrigt pinsamt har det varit när Apan fått gratis plats i CHL och skämmer ut sig och Sverige genom att meddela pinsamma siffror på typ tusen åskådare fastän alla sett att det max är något hundratal och så tyst att man kan höra knappnålar falla.

Och så nu, när de kliver in i slutspelet - och har inte ens 5000 åskådare.

Det är så dåligt att man knappt tror sina ögon.

Samtidigt har vi närmare 100% fullsatt i en stad bara 12 mil norr om Schtaan.

Hur kan det komma sig att det ser ut så här år efter år och tycks bara bli värre?

Klarar Apan inte av att utreda saken och transparent komma med en förklaring?
Kommentera