Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2500370

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: Och där gliiiiiiiiider pucken in i tom kasse till 5-3
2-0 i matcher räknar jag in och ytterligare framgång för Luleå och ännu mer motgång för Pölsa
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
eltifoso: När Hiirikoski tog sig mot halsen och satte sig ned var det närmast henne två DamPölsaspelare som såg på henne och omedelbart vinkade mot båsen, hjälpte henne att lägga sig ned, och såg till att hon fick blixtsnabb hjälp. Det var vackert att se, spelare som bryr sig om spelare i motståndarlaget.

Det motsvarande men åt andra hållet fick vi prov på från plastläjkersarenan för tre dagar sedan när "rookiepubliken" där vrålade FILMARE, FILMARE, FILMARE kontinuerligt i flera minuter sedan Komarek fällts till isen när han utan puck tacklades i huvudet av en busläjk och med all sannolikhet åkt på karriärens sjunde hjärnskakning och nu är borta från spel och om han dessutom är borta från karriären vet vi inte.

Lärling, som har makten i situationsrummet och organisering av spelares säkerhet vägrade rapportera händelsen till DIFiplinnämnden som alltså vägrades bedöma det hela. Och läjken gick helt fri förutom de 2 min han fick av matchzebrorna sedan de tittat på repriser och diskuterat med Lärling, varefter de sänkte beslutade 5 min och "tyckte" att det var interference när en icke puckförande spelare blir tacklad direkt i huvudet...

Skönt att se Damspelarna i Pölsan uppträda som de gjorde, jämfört med plastpubliken i platssjö.
Kommentera