Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2505173

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås lag är uppe. Noterar att den sympatiska Komarek går in igen och hoppas verkligen att det är ett klokt beslut och att han inte vill vara tapper och hjälpa laget trots att han inte är helt ren från hjärnskakningsproblematik.

En skada han fick redan i första perioden i första matchen i Plastsjö, då han inte hade puck när plastläjkersspelaren busen Ludwig Nilsson tyckte att det var en god idé att tackla Komarek i huvudet, fällde denne till isen, fick 5 min av zebrorna primärt samt granskning för eventuellt matchstraff. Men sedan Marcus skämtet Linde - allt medan barnen bland plastpubliken ii plastsjö under tre minuterar visslade och skanderade FILMALE, FILMALE, FILMALE - sett på film och pratat med högste ansvarig för spelarnas säkerhet, Lärling i situationsrummet, döpte de om det hela till "interference" och drog ned till 2 min, och fick applåder av plastpubliken.

Komarek har ju sedan stått över och man hoppas att hjärnskakningstrappan passerats OK nu och att han inte riskerar någonting.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: solklar bentackling = 0 utvisningsminuter, förvånad , nä inte det minsta.
Fyyyy fan
Kommentera