Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2507923

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nord får respass av brinken och nätter in Holm och Apan som zebror, Känns som man kan se på annat iafton då Läjkers+ domarna slår in matchbollen 4-1 i matcher game set match!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Nord har kört tre matcher i rad. Gjorde en bra insats Luleå-Plastläjkers i match 4 - jämfört med Linde under match 1-3 - även om det var klantigt att missa den fula knätacklingen och sedan bli lurad av filmningen i slutminuterna som tog visten för oss: annars hade det stått 2-2 i matcher nu.

Ja, Skellefteåmannen kommer förstås att släppa loss rejält nu, när inte Nord håller honom inom herrans tukt och förmaning. Känns helt självklart att Plastläjkers inför Plastpubliken kommer att skärpa till sig att avgöra kvarten i kväll.

Illa, men jag kan ta det. Är fruktansvärt nöjd med att vi spelade så bra mot slutet att vi slapp kvalspöket. Och nästa säsong - DÅ JÄVLAR!

För övrigt anser jag att vi ska förklara att vi i fortsättningen kommer att rapportera fula brott mot oss, eftersom vi inte längre litar på Lärling i situationsrummet.
Kommentera