Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2507930

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
BJ#21: Nord har kört tre matcher i rad. Gjorde en bra insats Luleå-Plastläjkers i match 4 - jämfört med Linde under match 1-3 - även om det var klantigt att missa den fula knätacklingen och sedan bli lurad av filmningen i slutminuterna som tog visten för oss: annars hade det stått 2-2 i matcher nu.

Ja, Skellefteåmannen kommer förstås att släppa loss rejält nu, när inte Nord håller honom inom herrans tukt och förmaning. Känns helt självklart att Plastläjkers inför Plastpubliken kommer att skärpa till sig att avgöra kvarten i kväll.

Illa, men jag kan ta det. Är fruktansvärt nöjd med att vi spelade så bra mot slutet att vi slapp kvalspöket. Och nästa säsong - DÅ JÄVLAR!

För övrigt anser jag att vi ska förklara att vi i fortsättningen kommer att rapportera fula brott mot oss, eftersom vi inte längre litar på Lärling i situationsrummet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Luleås laguppställning. Junioren Lindblom går in som back för att frigöra Berglund att spela forward och junioren Kant går in i fjärdelinan, medan Mattsson tar plats i spetslinan med Fröberg och shining Shinnimin.

Vi saknar alltså i den planerade truppen idag Sellgren, #44 Andersson, Sallinen, Komarek, Kempe och Komarov. Drygt en ordinarie femma där de flesta är borta efter fula överfall som väsentligen blivit ostraffade. Det enda var väl att Komarek fick med sig (bara) 2 min PP när han överfallits med en ful checklöns to the head, men det jämnar väl ut sig eftersom han blev utvisad 2 min när busen Lundberg skurit sönder handleden på honom.

Med all sannolikhet kommer vi nu se sista natten med gänget för ett antal spelare. Det gäller Engsund och Honka samt Olausson, fina pojkar hela gänget. Kanske/troligen också Fröberg som vi kommer att sakna efter hans fina andra säsong. Och så har vi Brännis och där är man lite tudelad: en härlig forward tidigare men sedan det bankades på hans dörr och han fick nyfödd hemma tappade han det mesta.

#44 Andersson kommer jag själv inte att sakna ett skit - alla har väl noterat att när han försvann ur laget försvann också backmisstagen i försvarszon som ledde till baklängesmål, vilket han gödslat med säsongen igenom. Sallinen och Rasken kommer man nog inte sakna speciellt heller. Komarov är en annan man inte kommer att sakna. Inledde bra, men tycks sedan mentalt ha lagt av och känns snarast som en svikare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Nästa säsong DÅ JÄFLAR då du....
Kommentera