Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2507946

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Den nedre figuren redovisar varför jag är tacksam för lagets insats denna säsong trots allt. Det som redovisas är poängställningen mellan Pölsan, Luleå, HuVa-71 och Malmet under de 17 avslutande omgångarna.

Det var ju rysligt hela vägen men speciellt vid två tillfällen som inringats.

När vi spelat omgång 35 hade HuVa-71 vaknat upp sedan de tagit in Lindbom och närmat sig Luleå; bara 5 poäng skiljde. Men då skärpte vi oss och plockade pinnar. Bland annat spöade vi just HuVa-71 i två sexpoängsmöten. Pölsan i samma läge misslyckades totalt och torskade sex matcher i rad och blev omsprungna av HuVa-71.

Men HuVa-71 och Pölsan lyckades arbeta sig ikapp och efter omgång 47 var lägen än mer kritiskt. Vi skulle möta först Pölsan och sedan Apan och hade vi torskat dessa två matcher skulle Pölsan och HuVa-71 vara i stort sett ikapp Luleå när bara tre omgångar återstod. Men Luleå vann mot både Pölsan och Apan - två segrar som innebar att vi klarade oss. Skulle vi torskat dessa två hade det nog varit hög risk för att vi tre omgångar senare hamnat i kval mot Malmet. Brrrr.

Att laget tog sig samman vid dessa två tidpunkter och räddade oss från kval gör mig tacksam.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, nu är det strax nedsläpp. SeMer försöker elda på och tror att Luleå kommer att ge järnet från början för att försöka få första målet och ta det därifrån.

Själv har jag släppt ambitionerna redan. Det uteblivna matchstraffet och avstängningen på fuläcklet ludvignilsson i match ett inklusive att han inte ens utvisades i förrgår för den fula knätackling han nu är avstängd för inklusive en j-a massa filmningar av plastlagets spelare har gjort en så äcklad att man kan spy.

Att Luleå trots detta kämpat så imponerande och faktiskt skulle haft 2-2 i matcher nu, om inte zebrorna köpt filmningen med tre minuter av senast, som innebar att de vann i stället för att förlora matchen, är så berömligt.

Men genom zebrainsatsen är det nu 3-1 och att vi då ska kunna ta tre matcher i rad är inte möjligt - mycket mer troligt att säsongen tar slut idag.

Och det ska man behöva uppleva ackompanjerat av landets i stort sett mest okunniga publik, plastbarnen i plastsjö som tror att visslingar, buanden trummor och plastklappor samt vråla FILMALE, FILMALE; FILMALE är hockey... Jag har under hela tiden med Hallam imponerats av och berömt Läjkers men det är över nu. Filmningar och fula övergrepp. Fy fan!
Kommentera