Luleå HF

116441 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2507955

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Ja, nu är det strax nedsläpp. SeMer försöker elda på och tror att Luleå kommer att ge järnet från början för att försöka få första målet och ta det därifrån.

Själv har jag släppt ambitionerna redan. Det uteblivna matchstraffet och avstängningen på fuläcklet ludvignilsson i match ett inklusive att han inte ens utvisades i förrgår för den fula knätackling han nu är avstängd för inklusive en j-a massa filmningar av plastlagets spelare har gjort en så äcklad att man kan spy.

Att Luleå trots detta kämpat så imponerande och faktiskt skulle haft 2-2 i matcher nu, om inte zebrorna köpt filmningen med tre minuter av senast, som innebar att de vann i stället för att förlora matchen, är så berömligt.

Men genom zebrainsatsen är det nu 3-1 och att vi då ska kunna ta tre matcher i rad är inte möjligt - mycket mer troligt att säsongen tar slut idag.

Och det ska man behöva uppleva ackompanjerat av landets i stort sett mest okunniga publik, plastbarnen i plastsjö som tror att visslingar, buanden trummor och plastklappor samt vråla FILMALE, FILMALE; FILMALE är hockey... Jag har under hela tiden med Hallam imponerats av och berömt Läjkers men det är över nu. Filmningar och fula övergrepp. Fy fan!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
0-0 efter första perioden som Plastläjkers dominerat. Luleå känns som steget efter, som har man redan räknat bort säsongen åtminstone vad det gäller flera spelare och då blir det förstås hela laget.

Men Lassi är otroligt stark och det har han varit länge nu.

Andra perioden ger ju bättre möjligheter för det lag som äger puck och spel så det lutar mot att Plasläjkers kommer att få ännu mer tryck nu och målen kommer att börja droppa in.
Kommentera