Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2552656

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Tjugo minuter in på andra lyckas Sverige ändå kvittera och nu står det alltså 1-1. Det är återigen ett inlägg som passerar SA-vakten och där står en SA-back och en svensk anfallare och någon av dem når och petar bollen snyggt förbi SA-vakten. Undrar om det inte var självmål?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att Aftontrasans så kallade "experter" förklarat hur det går i slutspelet till våren. Två av dem inklusive bris förklarar att Warulfven tar gludet, Vennerkvist påstår att Fiskrenset tar gludet, rosen nöjer sig med att berätta att det blir final mellan Ulfven och Renset. Den femte "experten" menar att det blir final mellan Apan och Luleå och där ser Apans Oskar Lindberg och highsticking till att Apan vinner "eftersom de har det mentala övertaget, största finalrutinen och vinnarmentaliteten".

Ja, det var ju fina besked. Utom för Fiskrenset, som kan anses körda eftersom den notoriske feltipparen Vennerborg "vet" att de vinner.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Matchminut 90 och svenskorna - i snitt en halvmeter längre än SA-spelarna - har haft många farliga inlägg på fasta situationer inklusive tio hörnor. Och nu resulterar en hörna som nickas in i mål och nu 2-1 för Sverige! 6 tilläggsminuter...
Kommentera