Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2552660

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Läser att Aftontrasans så kallade "experter" förklarat hur det går i slutspelet till våren. Två av dem inklusive bris förklarar att Warulfven tar gludet, Vennerkvist påstår att Fiskrenset tar gludet, rosen nöjer sig med att berätta att det blir final mellan Ulfven och Renset. Den femte "experten" menar att det blir final mellan Apan och Luleå och där ser Apans Oskar Lindberg och highsticking till att Apan vinner "eftersom de har det mentala övertaget, största finalrutinen och vinnarmentaliteten".

Ja, det var ju fina besked. Utom för Fiskrenset, som kan anses körda eftersom den notoriske feltipparen Vennerborg "vet" att de vinner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sparkbollsmatchen slut. Sverige vinner rättvist med 2-1. Bra insats av laget, även om det var nervöst ett tag.

TILLÄGG: Efter matchen är bedömarna överens om att Sverige inte var bra. Hm, jag tycker väl att de spelade hyggligt. Har sett matcher då de slagit felpass hela tiden. Men det kanske var mot mycket svårare motståndare.

Noterar att OM Sverige går vidare kommer vi att möta antingen US od D eller Holland i åttondelsfinal. Känns knepigt att Sverige, tredjerankade i världen, får möta världsettan eller världsnian redan i åttondel. Jaja...
Kommentera