Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2555710

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Belosheikin: Nej, så är det, du har rätt.

Ändå fick Luleå spelet att stämma allt bättre under matchen och Pite hade inte mycket att komma med på slutet. Luleå gick också från 0-6 (handicap innan start) till 6-6 och allt pekade på att man också skulle sätta segermålet. Men så druttade en Luleback puck till en Pitespelare, som fick ett av få pitelägen under matchen och då satte deras enda mål på en kall Luleback. Sedan var det bara två minuter kvar av matchen och Luleå körde med 6 mot 5 utan vakt, men Pite offrade sig hänsynslöst och red ut stormen.

Å andra sidan en snäll match där ingen körde 100% och bäst av allt att vi slapp skador.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju en supportersida kallad Apkraft. Det är underhållande att emellanåt ta del av vad de diskuterar där.

Trollet som hemsökte hockeysnacket med följd att Apans sida här fick stängas ned häckar numera på Apkraft och senast grät han blod när Apan skrev kontrakt med Luleås Berguven.

Nu diskuterar de det enorma intresset för Apan i Schtan. Apan hade ju för vana att varje år förklara att "den första isträningen" drog rekordpublik och att intresset för hockey i Schtan var stört i Sverige. Nyttiga och slöa idioter i annan media copy-pastade lydigt in Apans pressmeddelanden.

Men det framkom så småningom att det som Apan kallade "den första isträningen" bara handlade om gratisbjudningar för förskolebarn med fiskdamm, ansiktsmålning och sexfingrad banjo. Ett år höll de på att bygga om arenan men det hindrade inte Apan för att presentera "den första isträningen" från en scen i en park!

Det handlade ju inte om isträning någon gång men spridning av alternativa fakta (läs: hitte-på och ljug) är ju en tradition i obygden.

Vad värre var, var att alla visste ju att Apans läktare blev allt mer tom år efter och numera drar man minst folk i SHL och när de förorenar CHL försöker man undvika bilder från de tomma läktarna. Men presenterar publiksiffror som alla inser är vanligt apljug.

Nu har skribenterna på Apkraft upptäckt att Luleå har sålt bortåt 4000 säsongkort inför 2023-24 medan Apan bara sålt 1000 kort och man undrar varför och vad som bör göras.

Äsch! Det är väl inget problem. Bara för Apan att meddela dopingkommunen i obygden att de får beställa 3000 säsongkort för de tomma stolarna.

Sedan kan Apan meddela att intresset för Apan i obygden är rekordstort. Som vanligt.
Kommentera