Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2556563

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan har ju en supportersida kallad Apkraft. Det är underhållande att emellanåt ta del av vad de diskuterar där.

Trollet som hemsökte hockeysnacket med följd att Apans sida här fick stängas ned häckar numera på Apkraft och senast grät han blod när Apan skrev kontrakt med Luleås Berguven.

Nu diskuterar de det enorma intresset för Apan i Schtan. Apan hade ju för vana att varje år förklara att "den första isträningen" drog rekordpublik och att intresset för hockey i Schtan var stört i Sverige. Nyttiga och slöa idioter i annan media copy-pastade lydigt in Apans pressmeddelanden.

Men det framkom så småningom att det som Apan kallade "den första isträningen" bara handlade om gratisbjudningar för förskolebarn med fiskdamm, ansiktsmålning och sexfingrad banjo. Ett år höll de på att bygga om arenan men det hindrade inte Apan för att presentera "den första isträningen" från en scen i en park!

Det handlade ju inte om isträning någon gång men spridning av alternativa fakta (läs: hitte-på och ljug) är ju en tradition i obygden.

Vad värre var, var att alla visste ju att Apans läktare blev allt mer tom år efter och numera drar man minst folk i SHL och när de förorenar CHL försöker man undvika bilder från de tomma läktarna. Men presenterar publiksiffror som alla inser är vanligt apljug.

Nu har skribenterna på Apkraft upptäckt att Luleå har sålt bortåt 4000 säsongkort inför 2023-24 medan Apan bara sålt 1000 kort och man undrar varför och vad som bör göras.

Äsch! Det är väl inget problem. Bara för Apan att meddela dopingkommunen i obygden att de får beställa 3000 säsongkort för de tomma stolarna.

Sedan kan Apan meddela att intresset för Apan i obygden är rekordstort. Som vanligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Och vad händer med Trottoarkantens IF?

Luleå Hockey höll ju på att tappa taget, när de lanserade "Bjärven, men sedan supportrarna förklarat att om ni inte ändrar på det röstar vi bort hela styrelsen. Varpå styrelsen insåg vilka som äger föreningen, gjorde en pudel, gav oss Stålmannen tillbaka och sedan dess har ledningen jobbat för att ha en bra relation med ägarna, medlemmarna.

Mycket bra.

Men man undrar vad som händer i Trottoarkanten.

Valberedningen lägger ett förslag som tycks möta stort motstånd. Inte speciellt förankrat alltså. Vid årsmötet bråkas det, då medlemmarna påpekar att valberedningen föreslår nya styrelsemedlemmar, som inte tillhört föreningen tillräckligt länge enligt stadgarna. Varpå ledningen hävdar att medlemmar som inte tillhört föreningen tillräckligt länge ej får rösta, också enligt stadgarna. Och när årsmötet drar igång fungerar inte röstandet digitalt för vare sig närvarande eller distansdeltagande. så man bryter.

Sex veckor senare försöker man igen. Då har föreslagna ordföranden förklarat att blir det inte samma styrelse i föreningen som i AB Trottoarkanten hoppar jag av. Så det föreslår valberedningen

Men valberedningens förslag röstas ned.

Dock finns ett alternativt förslag men när det ska röstas om det dras förslaget tillbaka och Vips finns inget förslag till styrelse för medlemmarna att rösta om. I stället passar en del mötesdeltagare att förklara att de kommer att så ihjäl en del som föreslagits till styrelse och då avbryts mötet igen och dessa mötesdeltagare anmäls.

Nu behöver man alltså ta fram underlag och förslag för ett nytt årsmöte att ta ställning till. Men när det kommer att ske vet ingen.

Som alla vet brukar en hockeyförening med oordning i ledningen drabbas av oordning sipprande nedåt och man undrar hur säsongen blir för Trottoaren som nu inte ens fått till en styrelse.

Trottoarkanten - som vanligen brukar köra jojo upp och ned har ju faktiskt klarat sig bra i SHL, efter att Tjommen lyckades lura förbundet att ställa in kvalspelet för några år sedan varpå Trottoaren fick gratisplats.

Men blir det nu..."som vanligt"? Återtåg igen?

Nedåt.
Kommentera