Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2556827

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Match I kväll 19.00: Apan - Luleå Hockey, sänds på Sem...TV4-någonting.

Ja, det blir förstås en chock för oss. Spelarna tappar stilen helt när de ställs inför en arena fullsatt av Tomma Stolar. Något som hemmalaget är bekväma och vana vid, men som förvirrar bortalagen brutalt. Ungefär som när Elfsborg var enda laget i sparkboll som bjöd på konstgjort så kallat gräs.

Den självutnämnda expertisen har ju berättat att Apan har landets hemskt mycket bästigaste centeruppsättning. Vidare kan laget släppa loss rejält nu när inte Möller och highsticking deltar - de två som hade inskrivet i kontraktet att få shogun på alla PP, tekningar i offensiv zon med sitt sönderlästa spel.

Dessutom bjuder de nu på en spritt språngande ilsken kvän som kapare. Och så har de plockat in en riktig målvakt, Berguven. Vidare har Forssell öppnat plånboken och gör som apor plägar göra: köper, köper och köper igen. Dock är det ännu ej känt om de planerar plocka in den så kallade Skellefteåmannen, vars identitet nu kommit ut ur garderoben, efter hans senaste match i Capitolium i Washington för Team Trumf.

Nu har de tack-och-lov änKligen gjort sig av med swingerli, den helt dominerande fuskaren och filmaren hos Apan, sedan Fläskberget försvann. Swingerli hade ju dessutom tillsammans med highsticking en förkärlek för att smälla klubban i ansiktet på oförberedda motståndare så förhoppningsvis får Luleåspelarnas ansikten vara i fred i kväll.

Men när Apan, som tycks vara ute efter att sätta oslagbart rekord för torskade SM-finaler - på samma sätt som de innehar rekordet för torskade kval - köpt klart och som vanligt får ta dyra och kortfristiga lån för att betala löner, blir det säkert samma typ av säsong som de kört med i ett decennium nu:

Upp som en sol,
ned som en pank Apa.

Ja, det blir inte roligt för oss. Kan vi undvika tvåsiffrigt i baken får vi se det som en framgång.
Uppladdat:

450x300-apbild_66.pngapbild_66.png

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Jaha, tio minuter spelade av Apan-Lule inför en j-a massa Tomma Stolar; Apans dominerande hemmapublik.

Halva första spelad, matchen har inte fått någon karaktär ännu. Men apan Pär Lindholm tycks vara i toppform redan - har delat ut en handfull brutala crosscheckingar i ryggen på lulespelare och fällt folk till höger och vänster. Apans variant av positiv och elegant "hockey".
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja du Sven när ska du förnya dej ?du tugga på i samma hjulspår vet inte hur många gånger jag ha,r läst det du skriver Idag!! Du skriver att SKELLEFTEÅ är ett köpelag vad är luleå då?Det bästa med dej Sven är att du har humor.Du skriver att ni får det svårt ikväll nä jag tror det blir en jämn match. Har det bra Sven! Idag Har vi det varmt 37 gr.
Kommentera