Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2557271

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ja, det är som det är. Nu är nu och sen blir sen. Lassi var på Lassinivå men Luleå i övrigt har långan väg att gå. En Apa på normalnivå hade förstås petat in tvåsiffrigt.

Så ni har säkert en hel del att jobba på och frågan är hur bra ni då blir. Lule har - som man PK uttrycker sig numera i stället för att säga en j-a massa skitspel att skärpa sig för - en väldig "utvecklingspotential. Det brukar vi ju som regel lyckas med men vi får se hur lång tid det tar. Och nästa fråga blir förstås vilken nivå är vi på då, jämfört med er.

Innan sommaren kändes det ju som att Luleå hade mycket bra färdigt och de så kallade experterna tippade förstås oss högt, på plats 2 eller t.o.m. 1. Jag tycker att det är svårt att sia i detta nu. Warulfven blir säkert topplag men sedan finns det en handfull som kan lyckas eller inte. Var Luleå hamnar bland dessa vet jag inte men skulle inte bli överraskad om vi hamnar lite längre ned under hösten och när vi väl fått ihop spelet kan vi halkat en del efter med följd att vi landar på mindre fördelaktig position inför slutspelet. Mycket, mycket enklare att gå in i kvarten från en position högt upp. Är väl bara Warulfven som lyckats utmanövrera hela toppgänget för att sno glud i modern tid.
Kommentera