Luleå HF

116440 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2557616

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Saik-Småland: Ytterligare ett exempel på hur man inte hanterar "halva laget". Beklagar att din förening inte förstått hur viktigt det är och i stället bara köpt, köpt och köpt igen när det kommer till målvakter.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Gludfinal i sparkbolls-VM för damer och Spanien har 1-0 efter första halvleken, där spanjorskorna varit bättre än engelskorna. Men inget är klart förrän det är klart. (TILLÄGG: Men nu är det klart. Spanien värdiga vinnare. Men man får en dålig smak i munnen av att se hur de faller och maskar hela tiden mot slutet, precis som de gjorde mot Sverige i semifinalen, då en liten, svag brasiliansk domare gav dem betalt för allt, troligen efter att själv ha fått "extra betalt").

Tänka sig att Spanien torskade mot Japan med 0-4 i gruppspelet, och nu är de i final. Tycker att spanska backlinjen är lite tveksam, men lyckas de med sitt tikataka på mittfältet slipper ju försvaret jobba så mycket. Och shit så duktig spanjorskan Paralluelo är. Tydligen har hon kört proffssparkboll bara under ett år och man undrar hur duktig hon kan bli med ytterligare års erfarenhet.

Sverige tog alltså brons efter att ha varit rejält mycket bättre än the Matildas i går. Svenska sparkbollsförbundet hade ju lovat att damerna skulle hyllas när de kom hem, om de tog medalj, och efter dragkamp mellan Fjollträsk och Göttlaburg bestämdes att de skulle hyllas i Kungsträdgården i Fjollträsk.

Men för ett par dagar sedan beslutade förbundet att det inte skulle bli någon hyllning "med hänsyn till den ökade risken för terrorattentat". Som ett eko av Tjommens ställ in slutspelet och kvalspelet så att "Trottoarkanten får en gratisplats i SHL" eller - som han falskeligen uttryckte saken - så att "vi visar samhällsansvar"...

Den ökade risken en följd av att det bränns religiösa böcker på Stockholms gator, ett förfarande som naturligtvis är gravt olämpligt, men försvaras av omdömeslösa dårfinkar, varav vissa "politiska". Utan att de tas i örat av sin führer, som tycks upptagen med att ta dicpics.

Ja, vad säger man? Skulle de ställt in hyllandet av herrarnas bronslag sedan de grävt glud i US of D? Nej, det tror jag inte. Kanske de erbjuder damerna en cykel med Zlatans autograf? Igen?

Man kan nog konstatera att det sitter likadana betonghäckar av gamla gubbar i sparkbollsförbundet som i hockeyförbundet. Boll har ju Reinfeldt som borde vara PK, men han har nog inte hunnit in ännu. Medan hockeyn har den osynlige sillmjölken som inte bryr sig om annat än hålla sig väl med övriga betonghäckar.

Man skäms!
Kommentera